Bine ați venit pe site-ul www.m2traduceri.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

SC M2 TRANSLATE SRL, denumită generic în cele ce urmează și M2 Traduceri, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.m2traduceri.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum si Politica de confidențialitate si Termenii si condițiile de utilizare, fără niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

Aplicabilitate

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate paginile din domeniul www.m2traduceri.ro și pentru care SC M2 TRANSLATE SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste pagini (așa cum există ele în prezent sau vor fi ulterior implementate) precum și website-ul www.m2traduceri.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv Site în cele ce urmează.

Licențe de utilizare

M2 Traduceri va acorda o licență limitată pentru a accesa/vizita Site-ul, fără posibilitatea de a-l modifica în lipsa unui acord din partea M2 Traduceri. Aceasta licență nu include:

  • Revânzarea sau utilizarea în scopuri comerciale a informațiilor prezentate pe Site, fără acordul M2 Traduceri;
  • Utilizarea tehnicilor tip data mining, roboților sau tehnologiilor similare care permit extragerea și analiza datelor.
  • M2 Traduceri va acorda o licență limitată, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea un hyperlink către pagina home a Site-ului atâta vreme cât acest link nu descrie M2 Traduceri sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsă, greșită sau jignitoare.
  • Licența acordată nu va permite utilizarea în cadrul acestui hyperlink a mărcii M2 Traduceri fără acordul prealabil scris al SC M2TRANSLATE SRL.
  • Conținutul Site-ului, integral și/sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, vizitat sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al M2 Traduceri.

M2 Traduceri nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la www.m2traduceri.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, SC M2 TRANSLATE SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. SC M2 TRANSLATE SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC M2 TRANSLATE SRL nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului. SC M2 TRANSLATE SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele probleme de compatibilitate ce pot să apară între limbajul de programare folosit în realizarea site-ului și browser-ul web folosit de către vizitator în momentul apariției erorii.

Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală ale M2 Traduceri sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonati o altă persoană sau entitate. M2 Traduceri își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați M2 Traduceri și partenerilor/afiliaților săi licența/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afișa pe orice fel de medii, în toata lumea. Acordați dreptul M2 Traduceri și partenerilor/afiliaților săi de a utiliza numele pe care l-ați trimis în conjuncție cu informația, dacă aceștia vor decide astfel. Declarați și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral M2 Traduceri sau partenerii/afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Cookie-uri

Acest website folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

SC M2TRANSLATE SRL
Intrarea Horbotei nr. 1, cladirea M1, intrarea 4, parter, Sector 3, București

Tel: 0734 829 468
Email: office@m2traduceri.ro

RC: J40/13226/17.09.2018
C.U.I. 39876430
Cont: RO55 INGB 0000 9999 0828 7892
Banca: ING BANK

Ultima actualizare: 1 noiembrie 2018