Această pagină conține detalii legate de Politica noastră de confidențialitate, Regulamentul general privind protecția datelor și modul în care lucrăm cu datele cu caracter personal în cadrul firmei M2 Traduceri. Vă rugăm să citiți această pagină cu atenție pentru a înțelege abordările și practicile noastre cu privire la datele cu caracter personal ale clienților noștri și cum le folosim.

Este posibil să utilizăm următoarele detalii și informații:

 • Date pe care ni le furnizați direct, prin completarea formularelor de pe site, cu scopul de a lucra cu noi. Acestea includ informații precum date de contact, adrese, materiale pentru postări, documente trimise pentru cotații de preț și cereri pentru servicii specifice.
 • Este posibil să cerem informații suplimentare dacă ne comunicați că aveți probleme la accesarea site-ului nostru.
 • Informații financiare pentru procesarea facturilor și pentru contabilitate.
 • Informații de bază precum nume și date de contact.
 • Dacă luați legătura cu noi, este posibil să ținem evidența acelei corespondențe.
 • Detalii despre tranzacțiile pe care le întreprindeți prin site-ul nostru, precum facturări, colectarea plăților și îndeplinirea comenzilor dumneavoastră.

 

Lucrăm numai cu persoane cu vârsta de peste 18 ani. Din momentul în care am primit informațiile dumneavoastră, folosim anumite proceduri și măsuri stricte de siguranță pentru a ne asigura că nu pot fi accesate în mod neautorizat. În eventualitatea unei colaborări, reținem informațiile în siguranță conform prevederilor legii, în scopuri contabile.

Toate datele dumneavoastră pot fi șterse la cerere și vă stocăm informațiile doar pentru o perioadă necesară conform cerințelor contabile. Dacă decideți să nu mai colaborați cu M2 Traduceri sau ne cereți să nu vă mai contactăm pe viitor, vom păstra o serie de informații de bază pentru a ști să nu vă trimitem materiale nedorite și pentru a ne asigura că nu copiem informațiile din greșeală.

Folosim informațiile dumneavoastră exclusiv în interese legitime, precum:

 • Pentru a vă furniza informații, produse sau servicii solicitate de către dumneavoastră sau care v-ar putea interesa, în cazul în care v-ați oferit acordul pentru a fi contactați în asemenea scopuri.
 • Să ne îndeplinim obligațiile specificate în contractele încheiate cu dumneavoastră.
 • Să vă notificăm cu privire la schimbările aduse serviciilor noastre.

 

Dacă sunteți client nou, vă vom contacta pentru a vă pune la dispoziție prețurile și informațiile legate de serviciile noastre. Nu vom vinde sau închiria informațiile dumneavoastră personale altor companii sau organizații. Legislația introdusă în mai 2018 asigură următoarele drepturi:

 • Dreptul la transparență în legătură cu modul și motivele pentru care vă procesăm informațiile personale și persoanele cu care sunt împărțite.
 • Dreptul de a obține confirmări legate de stadiul de procesare a informațiilor și dreptul de a cere copii ale informațiilor deținute.
 • Dreptul de a actualiza sau corecta informațiile pe care le deținem despre dumneavoastră dacă acestea sunt incorecte.
 • Dreptul de a solicita să vă ștergem informațiile personale din bazele noastre de date.
 • Dreptul de a ne cere să vă ștergem informațiile personale din bazele noastre de date.
 • Dreptul de a obține și refolosi datele dumneavoastră personale pentru propriile dumneavoastră scopuri.

 

Toate schimbările pe care le vom face politicii noastre de confidențialitate pe viitor vor fi postate pe această pagină și acolo unde este cazul, veți fi notificat pe e-mail în legătură cu acestea. Întrebările, comentariile și solicitările privitoare la această politică de confidențialitate sunt binevenite și pot fi adresate pe adresa de e-mail office@m2traduceri.ro .

SC M2TRANSLATE SRL
Intrarea Horbotei nr. 1, cladirea M1, intrarea 4, parter, Sector 3, București

Tel: 0734 829 468
Email: office@m2traduceri.ro

RC: J40/13226/17.09.2018
C.U.I. 39876430
Cont: RO55 INGB 0000 9999 0828 7892
Banca: ING BANK

Ultima actualizare: 1 noiembrie 2018